IniciActualitat › Seguim al servei del món local a través de...

Seguim al servei del món local a través de diverses vies de comunicació

16 març de 2020

Malgrat la situació d'emergència pel Coronavirus, l'Associció Catalana de Municipis i Comarques (ACM) ha adaptat els mecanismes de treball per fer-los compatibles amb el teletreball del personal, però al mateix temps mantenir l'assistència i el servei envers els ens locals catalans.

Així, s'ha habilitat des de fa dies un espai web amb informació constant i actualitzada sobre el Coronavirus, sobretot, integrant les comunicacions i informacions que poden ser d'interès especial i específic per als ens locals i la gestió i organització que realitzen aquests dies dels seus municipis i envers els seus veïns i veïnes. APARTAT WEB CORONAVIRUS

Al mateix temps s'ha habilitat el correu electrònic covid19@acm.cat per a consultes, dubtes i qüestions específiques que puguin tenir, per tal d'ajudar-los i assessorar-los. També tenen a la seva disposició un altre correu electrònic acm@acm.cat per a consultes d'altra temàtica o tipologia que ens vulguin fer. Les consultes són redirigides al departament específic per donar una resposta ràpida i àgil.

També hi ha a dispoció dels ens locals el telèfon 93 496 16 16, que està disponible les 24 hores del dia els 7 dies a la setmana per qualsevol tipus de consulta o qüestió que tinguin els ens locals.

A banda d'això i per informar de tot allò que pugui ser d'interès local, s'ha habilitat un canal Whattsapp que difón comunicacions quan hi ha alguna qüestió d'especial interès per al municipalisme. També es difonen a través de la resta de xarxes socials que té l'ACM:

- Telegram: https://t.me/ACMmonlocal

- Twitter: @ACMunicipis

- Facebook: @ACMunicipis

- Instagram: @ACMunicipis