IniciFormació › AFEDAP 2021: Una aproximació als polígons ...

AFEDAP 2021: Una aproximació als polígons d'activitat econòmica

Data curs
11 maig de 2021 a 18 maig de 2021

Inscripcions abans del 6 de maig

Places limitades

Aquest any 2021 i seguint amb la iniciativa que va sorgir del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, varen seguir amb la formació  especialització dels treballadors de les administracions locals amb propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP.

Així seguim amb una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, aquest curs  i dins el pla AFEDAP 2021, tornem a presentar un nou programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Objectius

Es vol conèixer amb detall la situació general dels PAE a Catalunya i analitzar les principals línies d’actuació per a la seva dinamització i transformació. Amb aquesta aproximació l’administració local assolirà una visió general de les necessitats i les millores a implementar d’acord amb els dos grans eixos impulsats per la Unió Europea: la digitalització i la sostenibilitat.

Dades d´interès

Dates:11 i 18 de maig

Durada: 4 hores

Horari: De 9.30 a 11.30 h.

Formadora:

  • Sílvia Solanellas, directora Unió de Polígons Industrials de Catalunya. UPIC Cambra