IniciFormació › Coaching postural 3 Consell Comarcal Alt Pen...

Coaching postural 3 Consell Comarcal Alt Penedès

Data curs
19 octubre de 2020 a 23 desembre de 2020

Únicament per a membres del Consell Comarcal de l'Alt Penedès

 

En aquesta tercera edició, es vol aprofundir en l'objectiu principal del coaching postural, que és ajudar les empreses a implantar millores per a les persones.

Una bona manera de fer-ho és mitjançant una reprogramació corporal i mental, amb la finalitat de fer remetre aquelles tensions musculars i dolors d'esquena que es produeixen per l’estrès causat pel treball intens, físic i emocional.

Documents Associats
PDF icon programacurs878.pdf
Programa

Es genera una dinamització que acaba cohesionant l'equip aconseguint una millora en el lloc de treball que optimitzarà el rendiment en el lloc de treball. 

Amb aquesta reeducació, s'ajuda a reordenar la informació i els procediments que el nostre cos fa de forma incorrecta.

Aquesta formació combina els exercicis posturals de descàrrega muscular que disminueixen la tensió, amb l'activació muscular.

S'aconsegueixen millores en el sistema respiratori i en el control de l'estrès, entre moltes altres coses, aconseguint que els assistents s'enduguin una eina que els capacitarà per autogestionar-se l'estrès.

Es fa una higiene postural complerta, evitant dolors i molèsties contínues.

La formació s'estructura en dues parts diferenciades i complementàries. Per una banda s'explica el marc teòric que explica i ajuda a entendre els objectius, i, per l´altra, la part pràctica on s’experimenta allò que s'ha explicat i així es poden corregir possibles errades de concepte.

Altres informacions

Dies: del 19 d´octubre al 23 de desembre

Lloc: Seu del Consell Comarca de l'Alt Penedès (Edifici de Can Faixedas - C/ d'Hermenegild, 1 - Vilafranca del Pendès)

Hores: de 14:15h a 15:15h

INSCRIPCIÓ