IniciFormació › Curs: Com aprendre a ser productiu i evitar ...

Curs: Com aprendre a ser productiu i evitar la procrastinació

Data curs
30 juny de 2021 a 14 juliol de 2021

Inscripcions abans del 28 de juny

Places limitades

Aquest any 2021 i seguint amb la iniciativa que va sorgir del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, varen seguir amb la formació  especialització dels treballadors de les administracions locals amb propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP.

Així seguim amb una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, aquest curs  i dins el pla AFEDAP 2021, tornem a presentar un nou programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Programa

1. Les eines són importants però fa falta canviar hàbits per utilitzar-les de manera sostenible en el temps.

2. El nostre temps sempre és el mateix, l’energia de què disposem és variable. Per tant, per millorar el nostre rendiment, és important incidir en la manera amb que renovem l’energia i integrem hàbits saludables de conciliació laboral.

El curs de Gestió del temps i productivitat personal que presentem representa la unió de les millors eines de planificació productivitat personal amb la generació d’hàbits que millorin el nostre rendiment i gestió d’energia.

Dades d'interès

Dates: 30 de juny, 7 i 14 de juliol

Durada: 6 hores

Horari: de 9.30 a 11.30 h.

Formador:

  • Xavier Julià i Camps, docent de l’Àrea de Lideratge de la Universitat Central de Catalunya i UdG en programes MBA, Màster RRHH i en cursos d’especialització de formació de formadors.