IniciFormació › Curs de difusió de la Llei de Facilitació ...

Curs de difusió de la Llei de Facilitació de l'activitat econòmica: + dada única i - burocràcia (2a edició)

Data curs
04 març de 2021

Inscripcions abans de l´1 de març

Repetició sessió 22 de febrer

Places limitades

Aquest any 2021 i seguint amb la iniciativa que va sorgir del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, varen seguir amb la formació  especialització dels treballadors de les administracions locals amb propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP.

Així seguim amb una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, aquest curs  i dins el pla AFEDAP 2021, tornem a presentar un nou programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Programa

El passat 31 de desembre de 2020 la Generalitat de Catalunya va aprovar la Nova Llei de Facilitació per a la millora de l’ús de l’administració local i l’estalvi de gestions burocràtiques. Amb aquesta formació es vol dotar d’un coneixement sumari sobre la nova llei de facilitació que ha arribat per agilitzar l’ús de l’administració electrònica i la seva relació amb l’usuari. Parlar del model de relació entre les empreses i les AAPP i la regulació de les activitats econòmiques.

Dades d´interès

Data: 4 de març

Durada: 3 hores (10 minuts de pausa)

Horari: De 9.30 a 12.30 h.

 

Formadores:

  • Natàlia Cantero i Caldito, responsable FUE al món local de l’Oficina de Gestió Empresarial del Departament d'Empresa i Coneixement
  • Cristina Pruñonosa i Bengoechea, Gerent de l’Oficina de Gestió Empresarial. Departament d’Empresa i Coneixement