IniciFormació › Efímers: espais temporals i ciutadania

Efímers: espais temporals i ciutadania

Data curs
22 març de 2021

Inscripcions abans del 24 de febrer

Places limitades

Aquest any 2021 i seguint amb la iniciativa que va sorgir del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, varen seguir amb la formació  especialització dels treballadors de les administracions locals amb propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP.

Així seguim amb una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, aquest curs  i dins el pla AFEDAP 2021, tornem a presentar un nou programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Programa

Arquitectura efímera i responsabilitat social, es vol mostrar el gran impacte social d´aquesta arquitectura, ja que facilita el canvi amb pocs recursos i amb gran implicació ciutadana. S'exploraran també les lliçons que han aportat els efectes de la pandèmia i com a través d´alguns projectes, es pot mobilitzar la ciutadania.

Dades d´interès

Dates: 1 i 22 de març

Durada: 4 hores

Horari: 9.30 a 11.30 h.

 

Formador:

  • Roger Paez, Arquitecte per l'ETSAB, Barcelona, Master of Science in Advanced Architectural Design, Columbia University i Doctor Arquitecte per la UPC, Barcelona. És director del Màster en Arquitectura Efímera i Espais Temporals a ELISAVA.