IniciFormació › La figura de l'educador/a social com a ...

La figura de l'educador/a social com a articulador de la comunitat (Formació no presencial)

Data curs
09 juliol de 2020 a 16 juliol de 2020

Inscripcions abans del 7 de juliol

 

Davant la nova situació generada per la crisi sanitària, hem estructurat un seguit de propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP 2020. La iniciativa sorgeix del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, preveuen seguir amb la formació i especialització dels treballadors de les administracions locals.

Aquest nou context ha obligat ja a afrontar una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, presentem un programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Objectius

Les desigualtats socials i econòmiques s’accentuen en molts municipis i l'accés a la cultura, l'educació l'habitatge, el treball, etc. esdevé una odissea. Davant d’aquesta situació les administracions tenen el repte de construir conjuntament amb la ciutadania la resposta més encertada. Proposem apropar-nos a l’Educació Social en el context social actual i entendre la figura de l’educador/a social com articulador de la comunitat

Dades d'interès

Data: 9 i 16 de juliol 

Durada: 4 hores

Horari: De 9.30 a 11.30 h

Places limitades

Formador: Antonio Alcàntara.  Educador Social col·legiat i activista cultura, és com a professor associat a la facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona i és membre de l’equip pedagògic de l’Ateneu Popular 9Barris i de la Perifèrica

Promotor de l’acció: ACM

INSCRIPCIÓ