IniciFormació › Municipis i el desenvolupament econòmic dav...

Municipis i el desenvolupament econòmic davant de la COVID 19 (Formació no presencial)

Data curs
02 desembre de 2020

Inscripcions abans del 27 de novembre

Places limitades

Davant la nova situació generada per la crisi sanitària, hem estructurat un seguit de propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP 2020. La iniciativa sorgeix del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, preveuen seguir amb la formació i especialització dels treballadors de les administracions locals.

Aquest nou context ha obligat ja a afrontar una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, presentem un programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

OBJECTIUS

El marc competencial dels municipis i els possibles àmbits d’acció, en especial casos pràctics en matèria de tributs, subvencions i ajuts i en matèria de contractació pública. Bàsicament intentarem en dues hores donar unes pinzellades en accions que han dut a terme alguns municipis per activar el desenvolupament econòmic en període de pandèmia, accions que s’emmarquen en àmbits competencials propis dels municipis, i que reforcen la posició d’administració amb un coneixement més concret i real de la situació, i per tant amb una possibilitat d’aplicació de solucions més directes i amb resultats a curt termini, aprofitant la caracterització d’administració més propera al ciutadà.

DADES D'INTERÈS

Dates: 2 de desembre de 2020

Durada: 2 hores

Horari: De 9.30 h a 11.30 h

Formadora: Maria Llum Bruno García. Secretària del Consell Comarcal del Bages. Advocada administrativista/Assessora Jurídica-

Promotor de l’acció: ACM