IniciFormació › La preparació del contracte i les consultes...

La preparació del contracte i les consultes preliminars de mercat a la LCSP (Formació no presencial)

Data curs
25 maig de 2020

Inscripcions fins el 20 de maig

Davant la nova situació generada per la crisi sanitària, hem estructurat un seguit de propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP 2020. La iniciativa sorgeix del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, preveuen seguir amb la formació i especialització dels treballadors de les administracions locals.

Aquest nou context ha obligat ja a afrontar una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, presentem un programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Objectius

Tradicionalment els òrgans de contractació hem realitzat un esforç enorme en aplicar bé el procediment, però molt menys en la preparació del contracte i amb les decisions estratègiques que s'han de prendre. A més, una visió pràctica de com es pot utilitzar les consultes preliminars del mercat, previstes a l'article 115 LCSP.

DADES D'INTERÈS

Data: 25 de maig (repetició del curs de l'11 de maig)

Horari: de 9.30h a 11.30h

Formador: Carles Bassaganya i Serra, responsable central de Compres ACM - Gabinet estudis 2011-2019

Places limitades

Promotor: ACM