IniciFormació › Projecte LIBERA de neteja del medi ambient p...

Projecte LIBERA de neteja del medi ambient per a entitats locals

Data curs
17 febrer de 2021

Inscripcions abans del 15 de febrer

Places limitades

Aquest any 2021 i seguint amb la iniciativa que va sorgir del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, varen seguir amb la formació  especialització dels treballadors de les administracions locals amb propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP.

Així seguim amb una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, aquest curs  i dins el pla AFEDAP 2021, tornem a presentar un nou programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Programa

Les escombraries abandonades en espais naturals no només són un problema estètic, sinó que també contaminen la flora i la fauna. Tots som part del problema i també part de la solució. I precisament solucions són les que presentem des de l’àmbit científic i de coneixement, fins a la prevenció i mobilització. Eines fàcils, fetes pels municipis i per implementar directament

Dades d´interès

Data: 17 de febrer

Durada: 2h

Horari: De 9.30h a 11.30h

Formadora:

  • Sra Güemes, coordiandora LIBERA, a Ecoembes