IniciFormació › Ús de drons pels serveis públics locals (2...

Ús de drons pels serveis públics locals (2a edició)

Data curs
18 març de 2021

Inscripcions abans del 15 de març

Repetició de la sessió del 25 de febrer

Places limitades

Aquest any 2021 i seguint amb la iniciativa que va sorgir del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, varen seguir amb la formació  especialització dels treballadors de les administracions locals amb propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP.

Així seguim amb una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, aquest curs  i dins el pla AFEDAP 2021, tornem a presentar un nou programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Programa

Aplicació de la nova normativa EU (a partir del dia 01/01/2021). Requisits i autoritzacions com la utilització de les càmeres de videovigilància. Drets que poden ser afectats com el de la Llei de Protecció de dades. Sancions per incompliment de la normativa sobre l’ús dels drons. Suggeriments per a les administracions públiques (PNT’s, Ordenances). Casos pràctics.

Dades d'interès

Data: 18 de març

Durada: 3 hores

Horari: De 9.30 a 12.30 h.

 

Formadors:

  • Joan Pérez i Arteaga, inspector en cap de la Policia Local de Parets del Vallès
  • Raúl Vergel, cap de la policia local de Castelldefels