IniciFormació › 8_Com gestionar un equip saludable (formaci...

8_Com gestionar un equip saludable (formació online)

Data curs
28 juny de 2022 a 11 juliol de 2022

El 28 de maig de l'any vinent hi ha eleccions municipals i amb aquest horitzó proper hem programat diferents cursos i tallers amb l'objectiu que tothom que vulgui esdevenir càrrec electe local a Catalunya tingui l'oportunitat de millorar les seves capacitats i competències.

El catàleg de cursos i tallers preelectorals que organitza l'ACM, a través de la Fundació Aula d'Alts Estudis d'Electes per aquest 2022 i 2023, se centra en la formació en habilitats directives: el lideratge, la gestió d'equips o les tècniques o habilitats comunicatives. Creiem que són eines útils tant per encarar una campanya electoral com per exercir responsabilitats públiques des del govern municipal i que, en qualsevol cas, desitgem que puguin acompanyar els nostres electes durant tota la seva vida política del proper cicle municipal.

Amb l'ànim de fer accessible la formació a tots els municipis i a totes les persones electes locals del país, us presentem un seguit de cursos i tallers en format intensiu i breu, tant presencials com virtuals, que es desenvoluparan des del 7 de juny fins al 14 de juliol, i del 19 de setembre fins al 2 de desembre de 2022, i dels quals ja està oberta la inscripció.

Programa

Desenvolupar eines pel lideratge i la motivació d´equips.

Integrar coneixements pel funcionament d´una Organització saludable i eficient.

            

Objectius

Claus de motivació personal i professional

Motivar-se i motivar a l´equip per aconseguir junts els objectius de millora

Claus de la prevenció del conflcite: visió sistèmica

Com mediar i resoldre conflcites amb l´equip de treball

Gestió de les persones difícils.

Dades d´interès

Places Limitades

Formador:

  • Sr. Javier Rodríguez Rucandio, expert en habilitats personals, lideratge i clima laboral, amb més de 20.000 hores de formació impartides en aquest àmbit. Soci fundador empresa Creixem

Dates: 28 de juny i 11 de juliol.

Horari: de 16 a 19h

Format online a través plataforma zoom