IniciActualitat › La UVic i l’Associació Catalana de Munici...

La UVic i l’Associació Catalana de Municipis signen un conveni de col·laboració

17 desembre de 2014

L'Associació Catalana de Municipis i Comarques i la Universitat de Vic inicien un camí de col·laboració. Fa uns dies el president de l'ACM, Miquel Buch, i el rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, van signar el conveni.

L’acord pretén incentivar les sinergies entre ambdues institucions per impulsar projectes i iniciatives d’interès comú. En aquest sentit, la UVic-UCC i l’ACM estan interessades en afavorir les activitats de formació i transferència en l’àmbit local. Amb aquest compromís, les dues entitats volen configurar una programació formativa  oberta, tant per a electes com per a tècnics/tècniques, i focalitzada en les diferents vessants del món local que comptarà amb titulació UVic-UCC.

Els primers projectes de col.laboració es donaran en l'àmbit del branding dels territoris i marketing de les ciutats, i de la gestió de l'esport.

A l'acte també hi han assistit el Sr. Marc Pifarré, secretari general de l'ACM, i la Sra. Neus Pons, directora del Centre Internacional de Formació Continua de la UVIC-UCC.