IniciActualitat › 4 febrer: jornada 'El dret d'accé...

4 febrer: jornada 'El dret d'accés a la informació pública. Comissió de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública (GAIP)'

18 gener de 2016

El proper 4 de febrer l’Associació Catalana de Municipis, conjuntament amb la Federació de Municipis de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Comissió de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública (GAIP) i el Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers d'Administració Local de Catalunya, organitzem una jornada cenetrada en el dret d’accés a la informació pública.

L’objectiu és aprofundir en l’exercici d’aquest dret a partir de l’experiència dels primers mesos de funcionament de la Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la informció Pública (GAIP), òrgan independent que serveix per resoldre reclamacions sobre sol·licituds d’accés a la informació pública a les diverses administracions catalanes.

La jornada també pretén difondre els criteris interpretatius de la legislació de la transparència adoptats per aquest Comissió i aclarir dubtes que generi la nova regulació.

La jornada tindrà lloc de les 8:30h a les 14h a l’Auditori AXA de Barcelona (Avinguda Diagonal, 547).

Aquí podeu consultar el programa de la jornada. Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç fins el 22 de gener.