IniciActualitat › Més de 40 equips de campanya i candidatures...

Més de 40 equips de campanya i candidatures es formen a l'ACM amb el nou format de tallers exprés

07 març de 2019

L'ACM ha posat en marxa un nou format de tallers formatius exprés adreçats específicament a equips de campanya i candidatures que es presenten a les eleccions municipals 2019. Aquesta iniciativa pretén donar eines i estratègies molt més dirigides a cada cas concret i d'acord amb la realitat del municipi al qual es presenten.

De moment ja s'han realitzat dues sessions amb la participació d'una vintena d'equips, tot i que en total seran més de 40 els que passaran per les aules de formació de l'ACM. La peculiaritat d'aquestes sessions és que es distribueixen en tres grups diferents i al llarg de les tres hores passen pels diferents àmbits formatius. Aquests espais se centren en la comunicació en campanya i xarxes, les habilitats personals i grupals, i el programa de mandat i plans de municipi o ciutat. Les sessions estan plantejada per tal que siguin teòrico-pràctiques per tractar i interaccionar molt amb la situació plantejada per cada candidatura o equip.

L'èxit d'aquest format és que s'ha hagut d'ampliar els dies previstos i, fins i tot, s'ha generat una llista d'espera de candidatures interessades. Els equips participants són de mida reduïda (màxim 5 persones) per agilitzar les sessions i potenciar una millor interacció. Hi participen tant candidatures noves, com d'altres que formen ja equip de govern o tenen experiència municipial des de l'oposició.