IniciActualitat › El 9, 10 i 11 d'octubre arriben les Jor...

El 9, 10 i 11 d'octubre arriben les Jornades Europees del Patrimoni amb més de 400 activitats en 179 municipis catalans i la col·laboració de l'ACM

05 octubre de 2020

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) es celebren aquest any els dies 9, 10 i 11 d'octubre. Aquesta iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991, comptarà aquest any amb 432 activitats repartides en 179 municipis catalans. L'esdeveniment compta amb la col·laboració de la l’Associació Catalana de Municipis.

Les activitats programades són totalment gratuïtes i pretenen apropar el patrimoni cultural a la ciutadania. Un gran ventall de propostes (des de portes obertes o visites guiades fins a concerts i activitats i tallers familiars, entre d’altres) que segueixen les mesures de seguretat sanitària per combatre la covid-19, i que es poden consultar en l’agenda en línia.

Enguany, el tema proposat pel Consell d’Europa per celebrar Jornades Europees de Patrimoni gira a l’entorn del binomi patrimoni i educació en un sentit global que va més enllà del públic escolar.