IniciActualitat › L’ACM es reuneix amb el secretari d’Hàb...

L’ACM es reuneix amb el secretari d’Hàbitat Urbà i Territori, Agustí Serra, per treballar conjuntament sobre la Llei de Territori

14 febrer de 2019

El president de l’ACM, David Saldoni, i el secretari general, Albert Batalla, acompanyats per l’alcalde de Tavèrnoles i president de l’Àmbit de Petits Municipis de l’ACM, Carles Banús, i el president del Fòrum Comarcal de l’ACM, Jordi Xargay, s’han reunit aquest dijous a la tarda amb secretari d’Hàbitat Urbà i Territori, Agustí Serra.

La trobada formava part dels contactes que té l’ACM amb el departament de Territori i Sostenibilitat per treballar la futura Llei de Territori, que està en tràmit.

Els representants de l’ACM han fet arribar algunes de les conclusions sorgides de la taula de treball que s’han fet en els últims mesos per incorporar aportacions del món local a la nova normativa. La trobada va sorgir del compromís del propi Departament durant la 2ª Convenció del Petit Municipi de l’ACM que es va celebrar el 29 de juny a Sant Ramon de trobar un consens amb el món local. En aquest sentit, tant des del Departament com des de l’ACM s’ha mantingut en tot moment un contacte i col·laboració constant perquè la nova Llei de Territori s’adapti a les necessitats dels Municipis catalans.

L’ACM té previst organitzar en les properes setmanes diverses reunions territorialitzades per tal d’escoltar els propis representants locals i les seves visions.