IniciActualitat › L'ACM i Fibracat signen un acord de col...

L'ACM i Fibracat signen un acord de col·laboració per oferir serveis d'internet i telefonia als associats

11 juliol de 2019

El president de l'ACM, David Saldoni, i l'apoderat d'alta tecnologia en comunicacions de Fibracat, Josep Olivet, han signat aquest dijous un conveni de col·laboració. La signatura s'ha realitzat a la seu de l'ACM amb la voluntat que els ens locals associats a l'entitat municipalista puguin disposar d'avantatges i millors condicions si volen contractar els serveis de l'empresa. D'aquesta manera, a partir del conveni, vigent fins al 31 de desembre i prorrogable, els municipis que vulguin podran contractar serveis d'internet, telefonia mòbil i fixa WP. També s'en podran beneficar els consells comarcals, diputacions, EMD i organismes depenents vinculats. 

Fibracat és el primer operador globla de telecomunicacions 100% local, que ofereix serveis d'internet fibra òptica, telefonia fixa i mòbil i TV online. Actualment, està realitzant un pla d'expansió per arribar a tot Catalunya i desplegar la fibra òptica a totes les ciutats catalanes, des de Barcelona fins a qualsevol municipi amb més de 1.000 habitants. 

L'ACM té 932 ajuntaments, 41 Consells Comarcals i 4 Diputacions com a associats, juntament amb diverses EMDs i òrgans depenents. La seva missió és defensar i representar els interessos del món local davant d’altres administracions supramunicipals, assessorar i donar suport als ens locals, analitzar i reflexionar acuradament sobre tot el que afecta al món local, comprar de forma agregada serveis per a millorar les condicions econòmiques i administratives dels ens locals, entre altres tasques.