IniciActualitat › L'ACM participa en el Congrés 'Se...

L'ACM participa en el Congrés 'Sense Castelló-Tarragona, no hi ha corredor'

03 desembre de 2018

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, va participar dissabte en qualitat de membre del Comitè Executiu de l'ACM en el Congrés 'Sense Castelló-Tarragona, no hi ha corredor', que es va celebrar a Vinaròs. L'acte estava organitzat per l'Institut Ignasi Villalonga d'Economia i Empresa i el setmanari El Temps.

L'objectiu era fer palès la necessitat de vertebrar aquest tram del Corredor Mediterrani com a projecte estratègic. Així ho van reivindicar els representants de les institucions públiques de la Generalitat de Catalunya i Valenciana, acadèmics, les patronals i els representants sindicals reunits dissabte. L'alcaldessa de Tortosa va expressar que el Corredor 'ha de servir per impulsar l'activitat de les nostres comarques, donant sortida a les mercaderies cap al nord del continent". I va criticar que "de res han servit tantes promeses. L'Estat espanyol ha deixat en paper mullat o en paraules buides de contingut els avenços anunciats".

Roigé finalment va expressar que "no volem veure com els trens passen de llarg a tota velocitat, sense que els nostres territoris hi puguin accedir" i va afegir que "la nostra activitat industrial, així com el desenvolupament social tant necessari per evitar la fugida de talent que tenim a casa nostra, en depenen molt directament".