IniciActualitat › L’ACM participarà el 7 d'octubre a l...

L’ACM participarà el 7 d'octubre a la Setmana Europea de les Regions i les Ciutats

27 setembre de 2019

El proper 7 d’octubre començarà a Brussel·les, un any més, la cita anual més important d’Europa per a les ciutats i les Regions, la Setmana Europea de les Regions i les Ciutats. Es tracta d'un esdeveniment ineludible per a l’intercanvi de bones pràctiques, col·laboracions público-privades, innovació regional i desenvolupament local, entre d’altres.

La Setmana tindrà lloc durant quatre dies, del 7 al 10 d’octubre a Brussel·les, i hi ha previstos més de 150 tallers, debats i activitats de networking comptant amb 6.000 assistents, 600 ponents i 200 periodistes de més de 70 països europeus. Les sessions són organitzades pels diferents socis del Congrés, que hagin expressat la voluntat d’organitzar una sessió. Aquests socis poden ser des de la Comissió Europa fins a organitzacions europees.

Enguany, l’Associació Catalana de Municipis, organitza una de les sessions, conjuntament amb European Social Network (Brussel·les), la ciutat de Dublín i el Departament d’Afers Socials de Suècia (FSS). La taula rodona porta per nom 'Estratègies locals que donen suport a la seva transició cap a la vida adulta dels joves migrats sols'.

El programa de la Setmana Europea de les Regions i les Ciutats està estructurat en diferents sessions paral·leles sobre diferents temes, que engany giren al voltant de:

  • El futur de la UE i el rol de les regions i les ciutats
  • Una Europa més propera al ciutadà
  • Una Europa més verda
  • Una Europa més smart
  • Una Europa més connectada: mobilitat
  • Una Europa més integrada socialment

Per a més informació: https://europa.eu/regions-and-cities/