IniciActualitat › L’ACM signa un conveni de col·laboració ...

L’ACM signa un conveni de col·laboració amb UNICEF per promoure els drets dels infants als municipis

05 febrer de 2019

El president de l’ACM, David Saldoni, ha signat aquest divendres un conveni de col·laboració amb UNICEF Comitè Catalunya amb l’objectiu de difondre i promoure la Convenció sobre els Drets de l’Infant. L’acord s’ha signat amb Anna Folch, presidenta d’UNICEF Comitè Catalunya.

A través del programa ‘Ciutats Amigues de la Infància’, UNICEF contribueix a millorar les condicions de vida dels infants mitjançant la implantació i promoció de polítiques locals eficaces que garanteixin el compliment dels drets i el ple desenvolupament dels infants i adolescents, d’acord amb el que preveu la Convenció sobre els Drets de l’Infant.

El conveni contempla la col·laboració a través d’ iniciatives i accions en benefici de la infància i l’adolescència a Catalunya, com ara l’organització d’accions formatives en matèria de drets dels infants entre els municipis catalans associats, adreçades a tècnics i polítics locals. L’ACM també es compromet a realitzar accions de sensibilització perquè els municipis incrementin els esforços a favor dels drets dels infants i que les seves polítiques contribueixin a que els infants esdevinguin ciutadans de ple dret.

Al mateix temps, es donarà difusió al Dia Universal de la Infància i a totes aquelles campanyes que fomentin la participació infantil a nivell municipal.