IniciActualitat › L'Acord marc de mobilitat sostenible do...

L'Acord marc de mobilitat sostenible dota de vehicles policials sostenibles molts municipis catalans

15 juliol de 2022

L'Acord marc de mobilitat sostenible de la Central de Compres del Món Local de l'ACM ha dotat de vehicles policials sostenibles a diversos municipis catalans. Recentment, els ajuntaments de Cassà de la Selva, Tortosa, Blanes, Premià de Dalt i Sant Sadurní d'Anoia han fet ús de l'Acord marc per adquirir un total de 7 vehicles policials en modalitat de rènting o de compra. A banda d'adquirir els vehicles, tots ells han pogut sol·licitar la millora de prestacions per tal d'adaptar-lo a les necessitats del seu servei, tal com preveuen els plecs de clàusules de l'Acord marc.

Fins ara, un total de 359 ens locals s'han adherit a l'Acord marc de mobilitat sostenible, dels quals: 289 ajuntaments, 17 consells comarcals, 3 diputacions i 54 entitats municipals. 

Actualment, més del 50% dels vehicles que s'adquireixen a través de la Central de Compres són elèctrics o híbrids. Amb l'objectiu de potenciar la mobilitat sostenible i més respectuosa amb el medi ambient, la Central de Compres va  ampliar l'oferta de vehicles elèctrics i híbrids en modalitat de compra o lloguer en el nou Acord marc. 

L'Acord marc de mobilitat sostenible ofereix als ens locals cotxes i motocicletes de serveis policials i serveis generals elèctrics, híbrids, de benzina i de gasoil amb avantatges econòmics i procedimentals (ja que no han de licitar l'adquisició) i de plena seguretat jurídica gràcies a la compra agregada. 

Consulta l'acord marc AQUÍ.