IniciActualitat › L'Ajuntament de Castelldefels aposta pe...

L'Ajuntament de Castelldefels aposta per la mobilitat sostenible adquirint 8 vehicles elèctrics a través de la Central de Compres de l'ACM

30 juny de 2020

L'Ajuntament de Castelldefels ha fet un pas més per l'aposta per la mobilitat sostenible dins el seu municipi. Així, gràcies a l'acord marc de vehicles de la Central de Compres de l'ACM ha adquirit un total de 8 vehicles elèctrics Nissan Leaf. Aquesta compra permet substituir 8 vehicles de benzina antics del consistori.

Aquests vehicles d'emissió zero serviran per realitzar tasques de l'Ajuntament consistents en traslladar i comunicar notificacions, fer tràmits amb altres institucions i administracions de fora de la ciutat quan és necessari, fer inspeccions, cobertura informativa dels mitjans de comunicació municipal (Ràdio Castelldefels i CastelldefelsTV), entre d'altres. La renovació de part de la flota de vehicles permetrà reduir els costos de mateniment i, sobretot, reduir les emissions de CO2 i la contaminació.
 
L'adquisició s'ha realitzat a través de la Central de Compres, on Castelldefels ja hi adquireix altres productes i serveis, com el subministrament elèctric, el servei de vídeoactes, diverses pòlisses d'assegurances, el servei de gas natural i productes com impressoes, desfibril·ladors i paper d'oficina.