IniciActualitat › Ajuntaments de Catalunya mostraran, a partir...

Ajuntaments de Catalunya mostraran, a partir d’aquest dilluns, el seu total rebuig a l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola

22 octubre de 2017

L'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) promouran que els consistoris del país aprovin una moció de rebuig a l'aplicació de l'article 155 que suspèn l'autogovern català.

A partir de dilluns dia 23 d'octubre, l'AMI i l'ACM conviden als ajuntaments catalans a fer plens extraordinaris per aprovar aquesta moció que vol visualitzar el rebuig a l’aplicació d’aquest article i mostrar el ple suport al Govern de Catalunya i a les seves institucions, ara amenaçades per aquest acord entre el PP, PSOE i C’s per a la suspensió de l’autonomia de Catalunya. La moció subratlla l’evidència que davant d’un problema polític l'única resposta de l’Estat espanyol ha estat només la repressió i la retallada de drets.

La proposta de l’AMI i l’ACM és que els plens es realitzin els dies 23, 24 o 25 d’octubre, dies previs a què el govern espanyol porti l’aprovació de l’article 155 al Senat.

Llegir MOCIÓ