IniciActualitat › Amb el Tarragonès el president de l’ACM h...

Amb el Tarragonès el president de l’ACM ha visitat 40 consells comarcals de Catalunya durant la legislatura

05 maig de 2015

El passat dilluns dia 4 de maig, el president de l’ACM, Miquel Buch, va participar al Consell d’Alcaldes del Tarragonès amb l’objectiu d’explicar els serveis de l’ACM i també per escoltar les demanades i preocupacions dels representants del territori.

Amb aquesta visita, el president de l’ACM, Miquel Buch, tanca un cicle de visites amb tots els consells comarcals de Catalunya. Només falta el Consell Comarcal del Baix Llobregat, amb el president del qual Buch es reunirà en les properes setmanes. “Unes trobades que ens han permès conèixer de primera mà quines són les preocupacions dels alcaldes i alcaldesses. Aquesta és l’essència de l’ACM, estar al costat del món local”, explicava Miquel Buch.

La trobada de dilluns va servir perquè el president de l’ACM expliqués als alcaldes i alcaldesses del Tarragonès quins són els serveis de l'entitat municipalista i també comentar els resultats del segon Observatori de Política Municipal presentat la setmana passada. Una enquesta sobre com la ciutadania valora els representants polítics locals. Així, els va esperonar a seguir treballant com fins ara, doncs tot i les dificultats que estan passant els ciutadans, els ajuntaments són l’administració més ben valorada.

Finalment, a banda d’explicar el funcionament de la Central de Compres del món local, impulsada per l’ACM, el president va acabar posant-se a disposició dels alcaldes i alcaldesses per donar suport en tot allò que fes referència al món local.