IniciActualitat › Aprofitem Municipàlia per reunir-nos i treb...

Aprofitem Municipàlia per reunir-nos i treballar amb agents del territori

23 octubre de 2019

La Fira Municipàlia de Lleida torna a comptar amb la presència de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM). Com cada dos anys, aquest certamen que permet compartir coneixements entre administracions i trobar serveis i productes per al món local.

L'ACM disposa d'un estand informatiu aquests dies, ubicat al pavelló institucional de la Fira, on ofereix informació de tots els serveis i productes que ofereix al món local. Tot i això, l'espai també permet fer trobades i reunions de treball amb agents del territori i dels municipis. Dimarts, per exemple, després de la visita del President de l'ACM, Lluís Soler, i de la Secretària General, Joana Ortega, es va fer una sessió de treball amb representants del Consell Comarcal del Pallars Jussà per parlar del projecte 'Arrelament' amb l'objectiu de conèixer el territori i buscar mesures per combatre el despoblament i l'envelliment de la població en zones més rurals.

Dimecres es va fer una reunió de treball amb actors de l'administració local per tractar el projecte 'Indicadors de ruralitat' i buscar propostes que ajudin a reduir el greuge que suposa per alguns municipis i territori l'aplicació de determinades polítiques públiques o normatives.

 

Localització