IniciActualitat › Arenys de Mar compra 1.364 llumeneres LED a ...

Arenys de Mar compra 1.364 llumeneres LED a través de la Central de Compres

06 novembre de 2019

El municipi maresmenc d’Arenys de Mar compra 1.364 llumeneres de tecnologia LED a través de l’Acord marc d’eficiència en l’enllumenat públic i contracta també la instal·lació de les mateixes, tot a través de l’empresa Boquet i fent ús de la central de compres de l’ACM.

La voluntat de ser d’aquest Acord marc és donar resposta a les necessitats dels ens locals com la demanda d’un servei relacionat amb l’eficiència energètica en l’enllumenat pública. La contractació d’aquest servei permet la reducció del consum elèctric mitjançant la il·luminació LED i la facilitat per estalviar gràcies a la disminució del consum i de la potència contractada. A dia d’avui ja són 16 els ens locals que han fet confiança a aquest servei.

Gràcies a aquest Acord marc els ens locals poden contractar la diagnosi de l’enllumenat públic, el servei d’assistència en l’eficiència energètica, i el subministrament, instal·lació i manteniment de llumeneres LED o optar per un contracte de gestió energètica que inclou el subministrament, la instal·lació i el manteniment integral de l’enllumenat públic. Per a cada empresa adjudicatària es disposa de sis modalitats de llumeneres amb tres nivells de potència (30, 50 i 70W), i tres temperatures de llum (Ambre, 3000K i 4000K) cadascuna. Quatre tipologies de columna (troncocònica, cilíndrica, bàcul i clàssica) de diferents alçades que permeten abastar plenament les necessitats dels ens locals. I finalment, cada adjudicatari ha ofert un punt de llum fotovoltaic per poder il·luminar espais singulars.

Arenys de Mar no és nou en la contractació dels diversos serveis que s’ofereixen des de la central de compres de l’ACM. De fet, és usuari dels subministraments de gas i electricitat, pòlisses d’assegurances, manteniment d’ascensors, videoactes i mobilitat sostenible.