IniciActualitat › Badia del Vallès contracta el manteniment d...

Badia del Vallès contracta el manteniment de vuit ascensors, dos muntacàrregues i dues escales mecàniques mitjançant la Central de Compres

19 maig de 2021

Badia del Vallès confia en el servei de manteniment d’ascensors de la central de compres de l’ACM per tal de tenir cura de vuit ascensors, set d’interiors i un d’exterior, dos muntacàrregues i dues escales mecàniques, tot en modalitat tot risc.

Aquest Acord marc finalitza la seva vigència el proper 10 de juliol i durant els quatre anys que ha estat en funcionament han estat 231 ens locals els qui han contractat algun dels lots. Actualment s’està treballant en un nou Acord marc que permetrà, a qui ho desitgi, poder contractar aquest servei que tanta bona acollida ha tingut entre els ens locals.

Fins que aquest nou Acord marc no estigui vigent, es pot seguir contractant aquest servei de manteniment tant d’ascensors interiors com exteriors (en modalitat bàsica, semi-risc i tot risc) com de muntacàrregues i escales mecàniques (en modalitat tot risc).

Aquest municipi del Vallès Occidental ja utilitza alguns dels serveis que s’ofereixen des de la central de compres de l’ACM. A banda del manteniment d’ascensors, ha confiat en el subministrament d’uniformitat policial i de brigada, així com en l’adquisició d’equips d’impressió i multifunció.

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL SERVEI DE MANTENIMENT D'ASCENSORS