IniciActualitat › Bagà utilitza per primera vegada l’Acord ...

Bagà utilitza per primera vegada l’Acord marc d’assegurances i contracta gairebé totes les pòlisses

05 febrer de 2020

L’ajuntament de Bagà utilitza per primera vegada l’Acord marc d’assegurances i contracta gairebé totes les pòlisses: accidents, responsabilitat de càrrecs electes, defensa jurídica, danys a edificis, vida i responsabilitat civil i patrimonial. Amb aquest municipi del Berguedà ja són  658 els ens locals adherits a aquest Acord marc.

El servei d’assegurances inclou set pòlisses adjudicades amb unes condicions avantatjoses i cobertures àmplies a un preu molt competitiu. En referència a les pòlisses que ha contractat Bagà, mitjançant la d’accidents, que facilita Zurich, es cobreix la defunció i/o invalidesa per causa accidental. Pel que fa a la de responsabilitat de càrrecs electes, adjudicada també a Zurich, dóna cobertura a la responsabilitat personal tant dels electes com dels funcionaris i el personal laboral. Arag és l’asseguradora que gestiona la pòlissa de defensa jurídica que cobreix la reclamació de danys a la que estan sotmesos els béns municipals. Pel que fa a la pòlissa de danys a edificis, Catalana Occidente cobreix els edificis i el patrimoni municipal. Vidacaixa és l’adjudicatari de la pòlissa de vida que cobreix la defunció i/o invalidesa per qualsevol causa, tant accidental com natural. Finalment, la pòlissa de responsabilitat civil i patrimonial, que gestiona Zurich, cobreix l’ens local davant reclamacions de tercers, tant indemnització com defensa.

Bagà també utilitza la central de compres de l’ACM per a tenir contractats tres subministraments: gas, electricitat i paper.

Localització