IniciActualitat › Barberà del Vallès contracta el mantenimen...

Barberà del Vallès contracta el manteniment d'ascensors, escales mecàniques i muntacàrregues

21 octubre de 2019

L’ajuntament de Barberà del Vallès és un usuari habitual de la central de compres de l’ACM i ara ha apostat per contractar el manteniment de 18 ascensors, 4 escales mecàniques i 2 muntacàrregues durant dos anys amb l’empresa Embarba, fent ús de l’Acord marc de manteniment d’aparells elevadors.

Aquest servei està operatiu des del juliol de 2017 i actualment el contracte es troba en primera pròrroga. Permet la contractació de manteniment bàsic, semi risc i tot risc per elevadors interiors i exteriors i de muntacàrregues així com el manteniment tot risc per a escales mecàniques, tot per lots territorials.

El municipi de Barberà del Vallès, situat al Vallès Occidental, fa ús de bona part dels serveis que s’ofereixen des de la central de compres: subministraments de paper, gas i electricitat, equips informàtics i també d’impressió i multifunció, pòlisses d’assegurances, vehicles a través de l’Acord marc de mobilitat sostenible, elements de joc per a parcs infantils i mobiliari urbà, i subministrament d’aparells desfibril·ladors.

Localització