IniciActualitat › Bellvei adquireix dues zones de jocs infanti...

Bellvei adquireix dues zones de jocs infantils gràcies a l’Acord marc de l’ACM

15 abril de 2019

L’Ajuntament de Bellvei es converteix en el primer que compra zones de joc infantil a través de l’Acord marc de l’ACM. En concret, aquest municipi del Baix Penedès ha comprat dues àrees de joc de fusta, una de 4 i l’altra de 5 elements, a l’empresa Happyludic.

Mitjançant l’Acord marc de parcs infantils i mobiliari urbà es poden adquirir, entre d’altres, àrees de joc de 3, 4 i 5 elements de fusta, plàstic o metall. En referència a les zones que ha adquirit Bellvei, la de 4 elements té una superfície de 20x12 metres quadrats i consta d’una estructura multijoc i un tobogan, un gronxador amb dos seients, un element de molla o balancí i un joc de rotació. Pel que fa a la zona de 5 elements, té una superfície de 25x20 metres quadrats i consta dels elements anteriors més una caseta.

Bellvei va iniciar la seva relació de confiança amb la Central de Compres de l’ACM l’any 2016 i des d’aleshores ha adquirit diversos dels serveis que s’hi ofereixen: subministrament d’electricitat, paper, manteniment d’ascensors, assegurances i mobilitat sostenible.

Localització