IniciActualitat › Betevé s'adhereix a l'Acord marc ...

Betevé s'adhereix a l'Acord marc de subministrament d'equips informàtics de la Central de Compres per adquirir 180 ordinadors

21 juliol de 2021

La televisió Betevé, a través de la societat privada municipal de l'Ajuntament de Barcelona, acaba d'adquirir 180 ordinadorsde sobretaula, beneficiant-se de la compra agregada que facilita la Central de Compres de l'ACM. D'aquesta manera, ha fet ús de l'Acord marc de subministrament d’equips informàtics i determinades llicències de programari que està disponible per als ens locals catalans associats. L'adquisició s'ha completat amb 180 ampliacions de memòria a 16 Gb.

Recordem que l'Acord marc de subministrament d'equips informàtics es va renovar fa pocs mesos i actualment ofereix 28 lots diferents de productes i serveis per cobrir totes les necessitats dels ens locals. Des de ordinadors portàtils, tauletes, servidors, projectors fins a monitors o gestors d'emmagatzematge, entre d'altres. A més, es poden acollir a dues modalitats: compra o rènting, en funció de l'interès de cada ens local.

Cal destacar que Betevé no és la primera vegada que fa una adquisició a la Central de Compres de l'ACM, ja que al 2018 van adquirir dues furgonetes elèctriques e-NV200 i 5 vehicles amb motors de combustió de baixes emissions adjudicats dins de l’Acord marc de mobilitat sostenible. Aquest any 2021 Betevé també ha adquirit 5 equips de multifunció en modalitat de rènting.
 
La Central de compres del Món Local arriba cada cop a més entitats locals. A dia d’avui tots els consells comarcals, les 4 diputacions i el 93% dels municipis de Catalunya ha adquirit béns o serveis mitjançant la Central de compres de l’ACM. També les entitats dependents dels ens locals són beneficiàries dels nostres acords marc i en aquests moments ja un 40% d’aquestes entitats (prop de 400 entre consorcis, organismes autònoms, instituts municipals, societats anònimes municipals, patronats ...) utilitzen la Central de Compres del món local.
 
Betevé és un exemple de l’ús creixent que les entitats dependents fan de la Central de Compres i agraïm la confiança demostrada també per aquestes entitats amb els nostres serveis.

APARTAT D'EQUIPS INFORMÀTICS