IniciActualitat › Calaf compra una escombradora vial a través...

Calaf compra una escombradora vial a través de la central de compres de l’ACM

11 abril de 2019

L’Ajuntament de Calaf confia novament en la central de compres de l’ACM i compra una escombradora vial Swingo 200 de l’empresa AEBI a través de l’Acord marc de maquinària tècnica. Aquesta vila de l’Anoia aposta així per mantenir els seus carrers en el millor estat fent ús de les condicions avantatjoses dels acords marc de l’ACM.

Mitjançant aquest Acord marc es pot comprar maquinària tècnica i elements de transport pels equips de brigada i vehicles de neteja vial i aparells de neteja interior: camió de menys de 3.500kg amb caixa oberta, camió de més de 3.500kg amb plataforma elevadora mòbil (PEMP), fregadora / assecadora de terres d’interior a bateria i escombradores vials d’aspiració mitjana i superior.  Ja són 60 els ens locals que han adquirit alguna d’aquestes màquines.

Calaf utilitza diversos dels serveis que s’ofereixen des de la central de compres de l’ACM: subministrament de gas i electricitat, paper, assegurances, mobilitat sostenible i manteniment d’ascensors. Equitat, solvència, suport a les Pimes, digitalització, indústria local, clàusules socials, sostenibilitat, fortalesa, influència, estalvi, simplicitat i seguretat; aquests són els valors consolidats que hi ha darrera les bones pràctiques en contractació pública que regeixen la feina de la central de compres del món local.

Localització