IniciActualitat › Castellbisbal es converteix en el 90è ens l...

Castellbisbal es converteix en el 90è ens local en contractar el sistema de videoactes a través de la Central de Compres

13 novembre de 2020

L’Ajuntament de Castellbisbal ha contractat el sistema de videoactes a través de la Central de Compres de l’ACM i es converteix en el 90è ens local a fer-ho. En concret, aquest municipi del Vallès Occidental ha optat pel rènting del sistema de videoacta, equips de gravació, transmissió d’actes i manteniment amb l’empresa Semic.

L’estalvi de temps en la transcripció de les actes dels plens municipals és una de les prestacions que té el servei de videoactes. La signatura digital de l’acta tanca i dona solidesa a  l’enregistrament fefaent del contingut de les intervencions i dels acords presos pel Ple del consistori. A més, inclou l’opció d’emetre en directe les sessions plenàries afegint major transparència a les mateixes. Alhora, el sistema de videoacta incorpora encara més aspectes que afavoreixen la gestió dels plens municipals: ordre, transparència i projecció dels membres del consistori.

El bon funcionament d’aquest servei i la seva bona acollida entre els ens locals ha fomentat que de cara al primer trimestre de 2021 hi hagi adjudicat un nou Acord marc, ja que l’actual finalitza el 12 de desembre d’enguany.

Des de Castellbisbal ja utilitzen diversos dels serveis que s’ofereixen des de la central de compres de l’ACM, com són els subministraments de gas, electricitat i paper, així com pòlisses d’assegurances i mobilitat sostenible.