IniciActualitat › Castelló d’Empúries compra diversos elem...

Castelló d’Empúries compra diversos elements per adequar els seus parcs infantils

30 abril de 2019

Des de Castelló d’Empúries es confia amb força en el nou Acord marc de parcs infantils i mobiliari urbà i s’adquireixen diversos elements per adequar les zones de jocs per als més petits. En concret, aquesta població de l’Alt Empordà ha adquirit dues zones de joc de tres elements en metall a través de les empreses HPC Ibérica i Happyludic, una estructura multijoc inclusiva en metall amb Novatilu i dos gronxadors amb dos seients de metall amb HPC Ibérica.

Aquest Acord marc permet l’adquisició de zones de joc de tres, quatre i cinc elements en fusta, plàstic i metall; elements de joc; jocs inclusius, musicals, de corda o trepa, així com paviment de cautxú i el tancament de les zones de joc. A més, es pot adquirir també mobiliari urbà (bancs, pilones i papereres) i elements de fitness i workout.

Castelló d’Empúries utilitza habitualment la Central de Compres de l’ACM i gaudeix dels diversos serveis que s’hi ofereixen. Actualment, és usuari del subministrament d’electricitat, equips informàtics, mobilitat sostenible  i assegurances.

Localització