IniciActualitat › Celebrem el 8M amb una mostra i intercanvi d...

Celebrem el 8M amb una mostra i intercanvi de publicacions feministes

08 març de 2023

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, la recepció de la seu de l'ACM acull, des del 6 fins al 10 de març, una exposició de publicacions de caràcter feminista i/o antimasclista. L'objectiu d'aquesta iniciativa és estimular la cursiositat en aquest àmbit; la lectura crítica, activa i compromesa i, alhora, facilitar l'intercanvi de publicacions entre els treballadors de l'ACM. La mostra compta amb gairebé una quarantena de llibres.

La iniciativa ha estat impulsada per Zoraida Díaz, tècnica de la Central de Compres i Jordi Valls, tècnic de contractació. "Es tracta del primer any que posem en marxa aquesta iniciativa i considerem que ha tingut molt bona acollida entre el personal", explica ella. A més, afegeix que "l'objectiu d'aquesta mostra és visibilitzar les diferents visions i experiències viscudes, estudiades o narrades per dones d'arreu del món" i que "s'ha plantejat, a més, des d'un vessant col·laboratiu, animant tothom a participar aportant un llibre relacionat amb la temàtica i donant l'opció de deixar-lo en préstec, perquè totes les persones interessades a conèixer una mica més el món feminista poguessin fer-ho".

Des de l'ACM, a més, conjuntament amb la FMC, s'ha impulsat un manifest del Dia Internacional de les Dones, que podeu trobar en el següent ENLLAÇ.