IniciActualitat › Cloem la 6a edició del postgrau en Gestió ...

Cloem la 6a edició del postgrau en Gestió pública dels serveis socials locals

01 juliol de 2024

Aquest dilluns 1 de juliol al matí, s'ha realitzat l'acte de cloenda de la 6a edició del postgrau en Gestió pública dels serveis socials locals, que han cursat una trentena d'alumnes

El cap de Formació, Programes i Publicacions de l'ACM, Francesc Iglesies, ha presidit la cloenda desitjant que la formació hagués estat 'profitosa' pels qui l'havien completat. A més, ha incidit en la importància d'haver pogut 'fer xarxa' i en l'oportunitat de compartir experiències i sinergies en l'àmbit dels serveis socials que han tingut els participants. 

El postgrau, que va començar l'octubre del 2023, ha estat impartit per la Universitat Rovira i Virgili (URV), mitjançant la Fundació URV (URV), la Càtedra d’Inclusió Social i la Càtedra d’Estudis Jurídics Locals Màrius Viadel, i amb la col·laboració de la Xarxa Sanitària, Social i Docent Santa Tecla.

L'objectiu era oferir una formació completa i aplicada en la gestió pública dels serveis socials a l'Administració pública, especialment, local. Mitjançant continguts teòrics i pràctics, els alumnes han pogut aprendre eines peral desenvolupament de les capacitats d’autoaprenentatge, d’anàlisi del context i d’elaboració i implementació d’estratègies per a la resolució de les situacions sorgides en la gestió pública dels serveis socials que són competència dels ens locals catalans.