IniciActualitat › El Comitè Executiu de l’ACM celebra l’...

El Comitè Executiu de l’ACM celebra l’última sessió del mandat municipal

11 juny de 2019

El Comitè Executiu de l’ACM s’ha reunit aquest dimarts al migdia en la darrera sessió de treball d’aquest mandat municipal 2015-2019. La reunió ha servit per passar balanç dels últims dos mesos, en quant a l’activitat de l’entitat municipalista. Al mateix temps, ha servit per donar les gràcies i agrair la tasca realitzada per tots aquells alcaldes i alcaldesses que no van presentar-se a la reelecció en les eleccions municipals del passat 26 de maig o que no han sortit escollits als seus municipis i que, per tant, deixaran de formar part de l'òrgan executiu de l'ACM.

El president de l’ACM, David Saldoni, ha felicitat als futurs nous alcaldes i alcaldesses, que han aconseguit la reelecció i que prenen possessió aquest dissabte. Al mateix temps, el Comitè Executiu ha aprovat convocar la propera Assemblea de l'entitat municipalista el proper 20 de setembre.

Saldoni també ha destacat l'alta participació registrarda en les últimes eleccions municipals i ha insistit que ara "ens toca treballar en formacions postelectorals, per formar als nous representants locals". En aquest sentit, l'ACM té previst iniciar aquest juliol una sèrie de tallers adreçats als nous electes i nous equips de govern. Properament, s'anunciaran a través de la pàgina web de l'ACM.

Al mateix temps, Saldoni també ha valorat molt positivament l'anunci fet pel Govern català del PUOSC 2019-2020, que preveu dotar de 250 milions d'euros als municipis catalans per portar a terme inversions al territori. "Estem contents perquè pràcticament tot es pot finançar i cada municipi podrà escollir allò que prevegi per al seu mandat".