IniciActualitat › Deltebre i Lliçà de Vall han adquirit unif...

Deltebre i Lliçà de Vall han adquirit uniformitat policial de la Central de Compres

15 febrer de 2021

Els ajuntaments de Deltebre i Lliçà de Vall són els ens locals que recentment han adquirit elements d’uniformitat policial i de protecció civil. Amb aquests ajuntaments, ja són 10 els quin han comprat aquest tipus de material pels seus cossos de seguretat.

Ambdós ajuntaments han apostat per l’empresa Usis Guirao per tal d’adquirir armilles antibales i fundes tàctiques en el cas de Deltebre; i botes, sabates i armilles antibales pel que fa a Lliçà de Vall.

Aquest servei està vigent des de novembre de 2020 i està tenint una bona acollida entre els ens locals, ja que els facilita poder adquirir tot el material que puguin necessitar tant la policial local com els membres de protecció civil. Cal subratllar que es poden adquirir uniformitat i complements del vestuari i utensilis pels cossos de policia local i vestuari pels agents de protecció civil: camises, pantalons, jaquetes, samarretes, gorres, corbates, protectors de cos, defenses, cascs integrals de moto , cartera credencial, motxilla tàctica, botes, sabates, guants, complements, fundes vàries i d’altres utensilis.

Tant Deltebre com Lliçà de Vall utilitzen diversos serveis de la central de compres de l’ACM. En concret, des de Deltebre s’és usuari dels serveis de DEA, manteniment d’ascensors, equips informàtics i subministrament elèctric. Per la seva banda, Lliçà de Vall ha apostat pels subministraments de paper, gas i electricitat, mobilitat sostenible i assegurances.

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE UNIFORMITAT POLICIAL