IniciActualitat › El Comitè Executiu de l'ACM es reuneix...

El Comitè Executiu de l'ACM es reuneix per marcar les línies del 2016

03 febrer de 2016

Primera sessió del 2016 del Comitè Executiu de l'ACM celebrada aquest dimarts a la tarda a la seu de l'entitat municipalista. La reunió va servir per fer balanç del 2015 i encetar el treball de cara a aquest any.

La sessió va repassar els principals actes i activitats realitzades per l'ACM en els tres últims mesos. Al mateix temps, es va posar sobre la taula la voluntat de realitzar una Convenció Municipalista abans de l'estiu per marcar les directrius del nou municipalisme.

El Comitè Executiu també va aprovar les altes i baixes d'associats, entre elles tres nous ajuntaments adherits: Biure, Gavà i Alcoletge.

També es va aprovar la proposta de resolució en relació a l’adopció institucional de la Declaració Universal sobre els Arxius, aprovada pel Consell Internacional d’Arxius. Aquesta Declaració pretén reconèixer el paper dels arxius, tant en la transparència administrativa com en la preservació de la memòria social col·lectiva.

Finalment, es va fer un balanç de la Central de Compres del món local exposant quines seran les properes licitacions que s'afrontaran. Actualment, més de 850 ens locals adquireixen serveis i productes a través d'aquesta Central de compres que ofereix estalvi econòmic i de processos als ens locals. Properament es licitaran equips informàtics i ja s'han posat les bases per treure a concurs l'adquisició de gasoil.