IniciActualitat › El Museu de les Terres de l’Ebre fa una do...

El Museu de les Terres de l’Ebre fa una doble contractació de pòlisses d’assegurances i un equip d’impressió

03 març de 2020

Des del Museu de les Terres de l’Ebre es fa una doble contractació a través de la central de compres de l’ACM: pel que fa a les pòlisses d’assegurances s’aposta per la d’accidents i la de vehicles terrestres, i en referència a l’Acord marc d’impressió i multifunció es fa un rènting d’una impressora i es contracten 10 hores de servei tècnic.

Aquest museu està situat a Amposta, tot i que el consorci el formen aquest ajuntament, juntament amb els d’Alcanar, Freginals, Masdenverge, Sant Carles de la Ràpita, Santa Bàrbara, Godall, Sant Jaume d’Enveja i el Consell Comarcal del Montsià. Així doncs, com a ens depenent d’un o més d’un soci de l’ACM, com és aquest cas, el museu pot contractar qualsevol dels serveis que s’ofereixen des de la central de compres de l’ACM.

Pel que fa al servei de pòlisses d’assegurances, se n’ofereixen set amb condicions avantatjoses i àmplies cobertures amb un preu molt competitiu. A banda de les que ha contractat el Museu de les Terres de l’Ebre, accidents i vehicles terrestres, s’ofereixen també la de danys a edificis i instal·lacions, vida, responsabilitat civil i patrimonial, de càrrecs electes, i defensa jurídica i reclamació de danys. Sobre el subministrament d’equips d’impressió i multifunció, els ens locals poden escollir entre una vintena d’equips que donen resposta a les seves necessitats.

El Museu de les Terres de l’Ebre té contractat també el subministrament d’energia elèctrica a través de la central de compres de l’ACM. Gràcies a aquest servei els ens locals obtenen preus molt competitius i gaudeixen d’una energia elèctrica 100% verda.

Localització