IniciActualitat › Entra en vigor el nou Acord marc de Material...

Entra en vigor el nou Acord marc de Material logístic i organització d'actes

23 abril de 2024

Des d'avui dimarts 23 d'abril ja està en vigor el nou servei de subministrament de material logístic i d’organització d’actes, que ofereix la Central de Compres del món local.

El nou Acord marc dona resposta a les demanades de les entitats locals en tot el que fa referència a l’organització d’actes i esdeveniments de diferents mides i formats: festes majors, celebracions, concerts, festivals, congressos, fires, cerimònies esportives, jornades, etc.

L’expedient pretén facilitar l’accés dels associats al subministrament de material logístic amb règim de compra o arrendament com poden ser taules, cadires, carpes, tanques, escenaris, etc. Així com, la instal·lació i legalització d’estands prefabricats.

Els serveis de so i il·luminació per a donar cobertura a presentacions, rodes de premsa, espectacles i concerts tan en format interior o exterior també tenen una presència destacada.

D’altra banda, els serveis sanitaris d’ambulància contemplen els preus tant de la infraestructura com dels professionals per a donar cobertura a les emergències derivades de qualsevol esdeveniment organitzat per les entitats locals.

inalment, els últims lots són els dedicats a les empreses organitzadores i coordinadores d’esdeveniments. La contractació per part de l’ens local podrà ser des d’un servei complet “claus en mà” fins a serveis concrets, que es definiran de manera exacta en la contractació basada. En aquests casos les entitats locals hauran de fer una segona volta per acabar de determinar els termes del contracte fruit de les seves necessitats.

Deu lots de l’Acord marc seran amb modalitat d’adjudicatari únic atès que es van adjudicar a un a única empresa. Pel que fa a la resta seran en modalitat de selecció d’adjudicataris que comportarà la possibilitat d’escollir segons els diferents criteris que preveuen els plecs.

Alguns altres lots han quedat deserts, en aquest cas es podrà optar per utilitzar la modalitat de contractació dels serveis a través de les empreses seleccionades per a l’organització i coordinació d’esdeveniments.

’expedient ja es troba vigent per a contractar. El nou Acord marc tindrà una durada inicial de dos anys amb la possibilitat de sumar-ne fins a dos més amb les eventuals pròrrogues.

APARTAT MATERIAL LOGÍSTIC I ORGANITZACIÓ D'ACTES