IniciActualitat › L’Espluga de Francolí aposta per adquirir...

L’Espluga de Francolí aposta per adquirir i instal·lar enllumenat públic de la central de compres de l’ACM

13 abril de 2021

El municipi de l’Espluga de Francolí, a la Conca de Barberà, aposta per l’Acord marc d’eficiència energètica en l’enllumenat públic per tal de millorar el dels seus carrers i places. Concretament, l’ajuntament s’ha decidit per contractar el subministrament i instal·lació de més de 200 llumeneres de tecnologia LED de diversos tipus i potències.  

A punt per la primera pròrroga del contracte, aquest servei ofereix diverses possibilitats per tal d’adequar i millorar l’enllumenat públic dels municipis, contribuint a l’estalvi econòmic i energètic. S’ofereixen diversos lots que donen resposta a les necessitats que puguin tenir els ajuntaments i ens locals: diagnòstic i auditoria energètica; subministrament, instal·lació i manteniment de llumeneres i contractes de gestió energètica.

Des de l’Espluga de Francolí ja s’han contractat diversos serveis dels que s’ofereixen des de la central de compres de l’ACM. A banda de la recent d’enllumenat, ha confiat també en el de maquinària tècnica, mobilitat sostenible i impressió i multifunció.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE ENLLUMENAT PÚBLIC