IniciActualitat › Girona compra més d’un centenar d’ordin...

Girona compra més d’un centenar d’ordinadors a través de l’ACM

26 febrer de 2019

Girona confia de nou en la central de compres de l’ACM i compra més d’un centenar d’ordinadors a través de l’Acord marc d’equips informàtics, així com accessoris i llicències. Aquest és un servei que ofereix PC’s, portàtils, iMAQ’s, servidors, tauletes, projector i solucions multiconferència, ja sigui en modalitat compra o rènting.

En l’actualitat ja són 120 els ens locals que són usuaris d’aquest Acord marc, que està en funcionament des de l’any 2016. Al tractar-se d’equips informàtics que constantment tenen actualitzacions, l’Acord marc contempla les renovacions tecnològiques per tal d’adaptar-se a les innovacions que vagin sorgint.

L’ajuntament de Girona utilitza des de fa temps l’Acord marc d’equips informàtics, i també el de subministrament de gas natural i d’electricitat. Des de la central de compres es renoven, a través de licitació, els acords marc que han tingut bona acollida entre els ens locals i que han donat resposta a les seves necessitats. Alhora, s’aprofita aquesta renovació per a complementar-los amb aquelles prestacions que durant l’execució del contracte anterior han estat d’interès pels ens locals.

Localització