IniciActualitat › Guissona contracta totes les assegurances de...

Guissona contracta totes les assegurances de l’Acord marc de l’ACM

20 març de 2019

Des de l’ajuntament de Guissona es fa una aposta clara per l’Acord marc d’assegurances de l’ACM i es contracten totes les pòlisses, així com el servei de mediació. Des d’aquesta població de la Segarra s’han contractat les pòlisses de vida amb Vida Caixa, accidents i responsabilitat civil i patrimonial amb Zurich, responsabilitat de càrrecs electes amb AIG, defensa jurídica amb ARAG i danys a edificis amb Catalana Occidente. Pel que fa al servei de medicació, l’adjudicatari és Ferrer & Ojeda.

Les pòlisses d’aquest Acord marc han estat adjudicades en unes condicions molt avantatjoses i cobertures àmplies, amb un preu molt competitiu, i sempre sota la més escrupolosa seguretat jurídica, característica que es dóna en tots els acords marc de l’ACM.

Actualment s’està treballant en una nova licitació de les pòlisses de responsabilitat i de vida per donar continuïtat als contractes actuals vigents fins el 30 d’abril i el 30 de juny, respectivament. Així mateix, també es liciten de nou les pòlisses d’accidents, defensa jurídica i responsabilitat de càrrecs electes per seguir amb el contracte actual, que venç el 31 de desembre d’enguany. Finalment, el servei de medicació d’assegurances també serà licitat de nou, ja que el contracte actual finalitza el 31 de desembre.

El servei de pòlisses i medicació d’assegurances és un dels primers que es van oferir des de la central de compres del món local de l’ACM, i compta amb la confiança de 593 ens locals essent un dels acord marc amb més usuaris.

Localització