IniciActualitat › Iniciem les primeres sessions de formació a...

Iniciem les primeres sessions de formació al territori adreçada a nous electes

11 octubre de 2019

El proper 17 d'octubre l'Àrea de Formació de l'ACM iniciarà les sessions formatives postelectorals 'Sóc regidor, i ara què?' arreu del territori. Es tracta de la segona fase dels tallers que es van fer per a governs municipals després de la constitució dels ajuntaments catalans. En aquest cas, aquestes sessions es faran al territori, aprofitant la col·laboració dels Consells Comarcals catalans.

Les primeres sessions tindran lloc a les seus dels ens comarcals del Tarragonès, Solsonès i Alt Penedès el proper 17 d'octubre. Aquesta iniciativa va adreça especialment a regidors amb responsabilitat de govern, però també als de l'oposició. En un format de tres hores pretén donar informació pràctica i àgil de qüestions com l'organització de l'ajuntament, el funcionament dels òrgans col·legiats, els drets i deures dels electes, coneixements de gestió pressupostària i econòmica o informació genèrica.

Les inscripcions es poden fer a través del nostre apartat de Formació a la web, on s'aniran actualitzant les sessions i els llocs a mesura que es concretin. De moment, hi ha confirmades aquestes sessions i dies:

 

CONSELL COMARCAL DEL BAGES - Dia: 21 octubre: INSCRIPCIONS

CONSELL COMARCAL D'OSONA - Dia: 23 octubre: INSCRIPCIONS

CONSELL COMARCAL DEL PLA DE L'ESTANY - Dia: 24 octubre: INSCRIPCIONS

CONSELL COMARCAL DEL PALLARS JUSSÀ - Dia: 25 octubre: INSCRIPCIONS

CONSELL COMARCAL DE LES GARRIGUES - Dia: 28 octubre: INSCRIPCIONS