IniciActualitat › Iniciem la tercera edició del Postgrau de g...

Iniciem la tercera edició del Postgrau de gestió del medi ambient

25 novembre de 2019

Aquest dilluns hem posat en marxa la 3a edició del Postgrau en gestió tècnica i jurídica del medi ambient, que organitza l'ACM, el Centre d'estudis de Dret Ambient de Tarragona i la Fundació Universitat Rovira i Virgili, amb la col·laboracióde la Càtedra d’estudis Jurídics Locals Màrius Viadel i Martín i la Càtedra Enric Prat de la Riba d’Estudis Jurídics Locals.

Una vintena d'alumnes cursaran aquest Postgrau que s'allargarà fins al mes de juliol del 2020. El president de l'ACM, Lluís Soler, ha inaugurat les sessions destacant que la formació "és un dels pilars centrals que conformen els serveis que presta l’ACM, i amb ella volem aportar i actualitzar els coneixements als treballadors públics, per tal d’oferir un millor servei a la ciutadania". Soler també ha insisit en la rellevància d'un postgrau dedicat al medi ambient en uns moments on la gestió ambiental és tan important: "Fer pedagogia i conscienciació a través de persones de l'administració local té un efecte multiplicador, ja que a partir d'accions locals podem incidir cap a fer un futur més sostenible".

En aquesta primera sessió ha intervingut també el Doctor Juan Carlos Ruíz Dorado, exdirector executiu de Repsol Química, i la Doctora Susana Borràs, professora agregada de dret internacional públic i relacions internacionals de la URV, que han parlat de demografia i de l'Agenda 2030 i desenvolupament sostenible.

El Postgrau pretén analitzar el marc jurídic medi ambiental i la seva incidència en el món local, a la llum d’una administració europea en crisi en un moment d’emergència i canvi climàtics i assolir els coneixements necessaris per a la millora de la gestió i la modernització de l’administració local.

 

Localització