IniciActualitat › Jornada "Barcelona, capital d'un n...

Jornada "Barcelona, capital d'un nou Estat" aquest dijous 12 de març

10 març de 2015

Seguint amb la col·laboració entre ACM i Ajuntament de Barcelona, hem organitzat una jornada informativa on sota el títol “Barcelona, capital d’un nou Estat”, es vol crear un espai de debat i reflexió sobre el què pot implicar per a Barcelona esdevenir la capital d’un nou Estat en un món cada vegada més globalment competitiu i interdependent.

La jornada se centrarà en dos àmbits: l'econòmic i les infraestructures, i el sòciocultural. Hi haurà dues taules rodones amb diferents experts en l’àmbit econòmic, cultural i social, algun dels quals han participat en la redacció del Llibre Blanc "Barcelona, capital d'un nou Estat", conjunt de reflexions de tècnics, experts, referents cívics i professionals als quals se’ls va demanar que analitzin i aportin la seva opinió sobre el que podria representar per a Barcelona el fet d’esdevenir la capital d’un nou estat. 

La sessió se celebrarà el proper dia 12 de març al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona, a partir de les 9.30 hores. Podeu tramitar la vostra inscripció en el següent link, i també us podeu descarregar el programa.