IniciActualitat › La 3a edició del Màster en Govern Local ar...

La 3a edició del Màster en Govern Local arriba a la seva conclusió

20 abril de 2015

Divendres 17 d'abril es va fer la cloenda de la 3a edició del Màster en Govern Local, que imparteix la Càtedra Enric Prat de la Riba de l'ACM, juntament amb la UAB. Els alumnes que han cursat el Màster van rebre el diploma acreditatiu.
 
La cloenda va comptar amb la presència del president de l'ACM, Miquel Buch, que va felicitar a tots els alumnes que han finalitzat el Màster i els va animar a treballar fort per ser millors servidors públics. "Poseu èmfasi en la transparència i la participació. Les decisions es preenen a partir d'indicatius i dades i aquestes s'han de posar a l'abast dels ciutadans", va dir.

També hi va intervenir la Comissionada per a la Transparència i l'Accés a la informació, Núria Bassola, que va destacar que "la transparència és una oportunitat que tenim perquè la gent recuperi la confiança amb els polítics. Hem d'explicar als ciutadans què fem amb els seus diners". Al mateix temps, va afirmar: "No pot ser que la gent només s'acosti a l'adminstració per demanar i no participi a l'hora de decididir. Com tampoc és bo que els polítics només s'acostin als ciutadans en pepoca d'eleccions".

Cal destacar que el Màster en Govern Local és l'únic d'aquestes característiques a l'estat espanyol i ha comptat amb una vintena d'alumnes.

En aquest enllaç podeu trobar una galeria d'imatges de l'acte i els alumnes recollint el diploma.