IniciActualitat › La Central de compres del món local inicia ...

La Central de compres del món local inicia un seguit de jornades territorials per detectar noves necessitats del municipalisme

05 febrer de 2015

L’Associació Catalana de Municipis i Comarques, a través del Consorci de Desenvolupament Local de Catalunya, inicia un seguit de jornades al territori per conèixer noves demandes de serveis i productes que es puguin atendre a través de la Central de compres del món local.
 
Durant aquest febrer i marc es realitzaran vuit sessions per identificar noves necessitats, explicar els reptes de la transposició de la directiva comunitària en matèria de contractació i avaluar futures licitacions.
 
La primera jornada tindrà lloc el 17 de febrer a la seu del Consell Comarcal del Vallès Oriental, i anirà destinada als tècnics i càrrecs electes de la zona de les comarques de Barcelona. Seran sessions d’un sol matí que també serviran per conèixer iniciatives i bones pràctiques que s’impulsen en el territori.
 
Les jornades van dirigides a tècnics municipals, responsables d’àrees de contractació i compres, i a càrrecs electes i gerents municipals.
 
El calendari és el següent (clicant a sobre podeu visualitzar el programa):
 
-    Barcelona: 17 de febrer (Lloc: Consell Comarcal del Vallès Oriental-Granollers)
 
-    Girona: 18 de febrer (Lloc: Casa de Cultura-Girona)
 
-    Camp de Tarragona: 4 de març (Lloc: Consell Comarcal del Tarragonès-Tarragona)
 
-    Terres de l’Ebre: 5 de març (Lloc: Consell Comarcal del  Montsià-Amposta)

-       Lleida: 11 de març (Diputació de Lleida)
 
-    Alt Pirineu i Aran: 12 de març (Lloc: Consell Comarcal Alt Urgell-La Seu d’Urgell)
 
-    Catalunya Central: 18 de març (Lloc: Campus Motor-Castellolí)

Actualment, la Central de compres del món local ha licitat el servei de subministrament elèctric, de gas natural, compra de vehicles policials i serveis generals, d'impressores i equips de multifunció i assegurances. En els propers mesos, treurà a concurs la compra de paper d'oficina. I també està previst abordar l'apartat de maquinària tècnica i equips informàtics.